Onze consultants houden de vaart in uw project

Vacature Senior Consultant

 

Business

Wij vertalen verandervraagstukken naar uitvoerbare plannen met duurzame bedrijfsmodellen als resultaat. Een aanscherping van visie of strategie, veranderingen in klantbehoefte, ideeën voor nieuwe producten en diensten of wijzigingen in wet- en regelgeving? Wij concretiseren deze concepten en structureren complexe vraagstukken tot een gedragen aanpak. 

 

Onze executiekracht, in combinatie met kennis van de financiële dienstverlening, zorgt ervoor dat de papieren plannen ook daadwerkelijk in de dagelijkse praktijk worden geïmplementeerd. Wij realiseren de doelstellingen van onze klanten door denken én doen. Met de doelgerichte discipline van onze programma- en projectexperts bewaken wij het overzicht en halen wij altijd de eindstreep. ProMinded adviseert, implementeert en realiseert. 

 

Door onze succesvolle aanpak en de hoge klantloyaliteit, ontstaat vanuit onze relaties een steeds grotere vraag naar onze dienstverlening . Wij hebben dan ook behoefte aan nieuwe collega’s die ons team komen versterken in de rol van:

 

Profiel

Consultants bij ProMinded hebben algemene kennis van de financiële dienstverlening en bij voorkeur specifieke kennis van hypotheken en/of beleggen. Daarbij is het wenselijk dat in de praktijk ervaring is opgedaan in een adviserende of aansturende rol bij complexe verandertrajecten. Wij verwachten van onze consultants dat ze op een hoog abstractieniveau kunnen denken en reflecteren. Daarbij wordt gevraagd om problemen te analyseren en symptomen te vertalen naar oorzaken en een uitvoerbaar plan van aanpak, om een structurele oplossing te realiseren. Tevens wordt de vaardigheid gevraagd deze veranderingen met voldoende draagvlak te implementeren. 

 

Functie-eisen

Je hebt een analytisch denkniveau, kunt goed schrijven, bent communicatief sterk en een waardevolle sparringpartner voor jouw klanten. Je houdt van mensen en bent het gewend om onder hoge druk te werken. En verder:

• Heb je een afgeronde hbo of wo-opleiding.

• Heb je kennis van en ervaring met de financiële dienstverlening.

• Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

• Ben je inzetbaar bij onze opdrachtgevers in geheel Nederland.

 

Competenties

In de rol van (Senior) Consultant vinden wij de volgende competenties belangrijk:

• Resultaatgericht

• Gestructureerd

• Analytisch vermogen

• Cijfermatig sterk

• Communicatief

• Flexibel

• Omgevingssensitief

• Overtuigingskracht

 

Ons aanbod

Wij bieden een interessante en afwisselende baan in de veranderende wereld van hypotheken en beleggen. Vanuit de strategische programma’s en projecten bieden we veel vrijheid om je werk zelfstandig en naar eigen inzicht uit te voeren. Daarnaast bieden we doorgroeimogelijk-heden naar een rol waarbij je ook zelfstandig steeds complexere projecten en programma’s aanstuurt, of een salesspecialisatie om het netwerk van ProMinded uit te breiden. Verder biedt ProMinded ondersteuning die je nodig hebt in je functie, uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle opleidingsmogelijkheden om je verder te specialiseren.

 

Reageren

Heb je vragen over deze vacature, wil je eens kennismaken of is deze functie jou op het lijf geschreven en wil je gelijk solliciteren? Neem dan contact op met Francisca Bont op 0299-323070 of stuur een email naar francisca.bont@prominded.nl.