Onze consultants houden de vaart in uw project

Reinier Visser

Talent
“Ik voel me het beste thuis in een complexe omgeving. Met mijn kennis en ervaring heb ik snel overzicht en kan ik goed problemen structureren. Ik vind het leuk om verschillende mensen met verschillende belangen en denkrichtingen te bundelen en te komen tot gedragen pragmatische verbeteringen.”

Trots op
“Als programmamanager heb ik recent een radicaal veranderprogramma doorgevoerd bij Staalbankiers. Binnen een jaar hebben we het betalingsverkeer gerationaliseerd en is in het kader van balansverkorting een grote kredietportefeuille verkocht. Synchroon hieraan hebben de niet-doelgroeprelaties de bank verlaten en hebben we een complete reorganisatie doorgevoerd, waarbij de organisatieomvang en kwaliteit is teruggebracht tot een bij de ‘nieuwe’ bank passende bezetting.”

Vrije tijd 
“Ik ben een echt buitenmens en loop graag door de bossen met de hond of speel een rondje golf met mijn vrienden. Bij het leveren van zakelijke topprestaties hoort ook een goede conditie, die ik op peil houd met drie keer per week een bezoekje aan de sportschool.”

Levensmotto 
“Stick to your plan. Ik zie zo vaak dat oorspronkelijk ingezette ambities niet worden gerealiseerd, omdat door de geringste invloed of tegenslag plannen worden gewijzigd.”


reinier.visser@prominded.nl 06-51415090 Reinier Visser