Onze consultants houden de vaart in uw project

Loege Schilder

Talent
“Bij ProMinded voer ik vooral opdrachten uit die te maken hebben met beleggingen en risicobeheer. Ik ben daarbij goed in het vertalen van een abstracte wensen naar concrete doelen. Door de deliverables te concretiseren en grote projecten op te knippen in delen, blijven we op snelheid richting het einddoel.”

Trots op
“Ik heb een middelgroot pensioenfonds begeleid bij het updaten van haar beleggingsbeleid. Na het bestuursbesluit om meer passieve beleggingsinstrumenten op te nemen, mochten we ook de transitie begeleiden. Deze is volgens schema verlopen én, door slim om te gaan met liquiditeit en handelsvoorwaarden, tegen een fractie van de kosten van traditionele transitiemanagers.”

Vrije tijd
“Een groot deel van mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin. Door de komst van onze tweeling in 2015 is dat behoorlijk druk. In de resterende tijd train ik voor een marathon en zet ik mij als bestuurder in voor de sport in Volendam en Handbalvereniging KRAS/Volendam in het bijzonder.”

Levensmotto 
“Ik kom uit een vissersfamilie en heb van huis uit meegekregen dat van hard werken niemand slechter wordt. Tegenwoordig lijkt dit een vies begrip en wil iedereen vooral slimmer werken. Ik combineer hard en slim werken tot de optimale mix.”


loege.schilder@prominded.nl 06-46322785 Loege Schilder