Onze consultants houden de vaart in uw project

Ingrid Slangen

Talent

“Ik heb diverse ondersteunende functies vervuld bij verschillende organisaties. Daardoor ben ik staat snel in te springen en efficiënt te schakelen. Mijn flexibele en zeer dienstverlenende instelling komen hierbij goed van pas. Organiseren, realiseren en daarmee ontzorgen; dat is mijn talent. Verder denk ik graag proactief mee en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik hou van aanpakken: niet kletsen, maar doen!”

Trots op

"In de rol van programma-ondersteuner maakte ik deel uit van het team dat zich bezighield met de overdracht van de Private Banking portefeuille van Staalbankiers naar Van Lanschot. Een heel interessante en omvangrijke opdracht waar ik met trots mijn steentje aan heb bijgedragen.” 

Vrije tijd

"Ik houd van reizen, muziek, theaterbezoek, wandelen of fietsen, leuke uitstapjes maken met mijn gezin. Qua sport doe ik aan fitness op de trampoline. En natuurlijk maak ik ook graag tijd vrij om te borrelen en/of te eten met vrienden.”

Levensmotto

“Geniet nu! Stel leuke dingen niet uit als het niet hoeft. Want hoe meer je direct uitvoert, hoe meer ruimte je hebt om weer nieuwe plannen te maken.”


ingrid.slangen@prominded.nl 0299-323070 Ingrid Slangen