Slagkracht door denken én doen

ProMinded Executive Meeting bij Porsche Centrum Gelderland


Op donderdag 7 september organiseerde ProMinded een interessante bijeenkomst bij Porsche Centrum Gelderland voor een aantal relaties uit de financiële dienstverlening. Deze Porsche vestiging is een van de grootste van Europa en sleept jaarlijks diverse awards binnen voor de beste service en dienstverlening. 
 
Het programma bestond uit een kennismaking, een presentatie over - en rondleiding door het gehele bedrijf, inclusief een bezoek aan het eerste Porsche Classic Center van Europa, dat twee jaar geleden is opgezet. Het Classic Center richt zich geheel op verkoop, restauratie en onderhoud van de klassieke Porsche-modellen. Daarnaast werd nog een bezoek gebracht aan het Porsche-museum met de privé-autocollectie van eigenaar Mark Wegh. Naast vele Porsches stonden hier ook bijzondere modellen van Audi en Volkswagen, met zelfs modellen uit de tweede wereldoorlog. 
 
Na afloop werd er bijgepraat onder genot van een hapje en drankje. Het was erg leuk om een aantal relaties weer eens persoonlijk te spreken. In combinatie met de unieke locatie een geslaagde bijeenkomst!

De specialist op dit gebied is: